Poliția Capitalei a anunțat că miercuri, o femeie a fost atacată de mai mulți câini vagabonzi lângă digul Lacul Morii din Capitală.

Atacată de maidanezi pe digul Lacul Morii

Miercuri, în jurul orei 09.20, Poliția din București a fost sesizată prin apel la serviciul de urgență 112 de către o persoană care a văzut cum o haită de câini a atacat o femeie pe câmpul de lângă digul Lacul Morii din București.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție și un echipaj de prim ajutor. Victima a suferit mai multe plăgi și a fost transportată la o unitate medicală.

Potrivit Poliției Capitalei, Autoritatea pentru Suprevegherea și Protecția Animalelor a fost anunțată pentru a se efectua cercetări privind stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-a produs incidentul.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Aprilie 2022 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.