Circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, va fi interzisă începând de joi şi până luni, a doua zi de Paşte, pe DN 7, DN39 şi pe A2, informează Compania Naţională de Administrarea a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), printr-un comunicat remis AGERPRES.

Restricții de circulație până a doua zi de Paști

Conform sursei citate, vor fi instituite restricţii de circulaţie, pe ambele sensuri, joi şi sâmbătă între orele 16:00-22:00, iar vineri, duminică şi luni între orele 6:00-22:00.

Astfel, vehiculele de peste 7,5 tone vor avea restricţii de deplasare pe DN 39 pe traseul Agigea (intersecţia DN39 cu DN 39A) - Mangalia (limita municipiu).

Totodată, vor fi restricţii în intervalul menţionat şi pe DN 7, traseul Piteşti (intersecţia DN7 cu DN7C) - Râmnicu Vâlcea - Veştem (intersecţia DN7 cu DN 1, restricţiile vor fi pe ambele sensuri, potrivit Agerpres.

Restricţii vor fi şi pe A2, traseul Bucureşti (intersecţia A2 cu DNCB) - Fundulea - Lehliu - Feteşti - Cernavodă - Constanţa (intersecţia A2 cu A4).


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Aprilie 2022 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.