Medicul urolog Ciomu Naum Niculae a încetat din viaţă, la vârsta de 73 de ani. Anunţul a fost făcut, luni, de clinica în cadrul căreia acorda consultaţii.

Medicul Ciomu Naum Niculae, ajuns în atenția presei în anul 2004, după ce a secţionat, din greşeală, penisul unui bărbat în vârstă de 34 de ani, a încetat din viaţă.

Medicul Naum Ciomu a încetat din viață

Clinica în cadrul căreia acorda consultaţii dr. Ciomu a făcut anunțul, pe Facebook.

”Incepem saptamana cu o veste trista Domnul Doctor Ciomu Naum Niculae a plecat in lumea cea fara de dor. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! A fost un luptator,un spirit tanar, un medic cu o experienta si memorie monumentala, un coleg minunat pe care nu-l vom uita. A fost o onoare pentru noi sa ne fie coleg si mentor. Condoleante familiei si celor apropiati !

În 2004, a secționat în bucăți penisul unui pacient

În anul 2004, doctorul Naum Ciomu i-a secţionat penisul pacientului Ion Jiga în trei bucăţi, în timpul unei operații cu grad mediu de dificultate, scrie adevărul.ro. Pacientul şi-a pierdut atunci funcţia urinară, iar medicii au fost nevoiţi să-i monteze o sondă. În 2015, Ion Jiga a fost operat de medicul Ioan Lascăr și i-a fost refăcut organul genital. În acest caz, care a ținut mult timp prima pagină a ziarelor, medicul Naum Ciomu a primit un an de închisoare cu suspendare, iar victima sa a primit despăgubiri în valoare de 500.000 de euro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Aprilie 2022 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.