Curs valutar luni, 18 aprilie. Moneda naţională se apreciază, luni, în raport cu euro, dar scade comparativ cu dolarul american, după cum arată cursul BNR.

Cursul valutar 18 aprilie 2022

Banca Naţională a României (BNR) a stabilit luni, 18 aprilie 2022, un curs valutar la moneda euro 4,9416 lei, fiind în scădere faţă de ziua de vineri, când valoarea unui euro era de 4,9432 lei.

Moneda euro a înregistrat o scădere luni cu 0,0016 bani, iar leul românesc s-a apreciat în raport cu euro.

În privința dolarului american, acesta a ajuns să coste 4,5789 de la 4,5703 lei, valoare raportată vineri, însemnând o creştere de 0,0086 lei.

Lira sterlină a înregistrat astăzi un curs de 5,9584 lei, în scădere față de cursul stabilit vineri, 5,9719.

Hrivna ucraineană a fost apreciată la 0,1551 lei, de asemenea, în scădere față valoarea raportată vineri, de 0,1554 lei.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Aprilie 2022 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.