Meteorologii au emis prognoza meteo în România pentru zilele de Paște din acest an.

Prognoza meteo Paște 2022

În ziua Învierii lui Iisus Hristos, duminică, 24 aprilie, vremea va fi una destul de caldă, o zi frumoasă pe întreg teritoriul țării. Temperaturile vor fi cuprinse între 15 și 17 grade pe litoral și în jur de 24-25 de grade în sud și vestul țării.

În Capitală maximele vor atinge 23-24 de grade. După-amiază se așteaptă ploi, însă pe arii restrânse, în special în nordul, centrul țării și la munte.

În noaptea de Paște, mercurul din termometre va urca până la 4 - 10 grade, în timp ce pe litoral se vor înregistra 7-8 grade și 8-10 grade în București.

În jumătatea nordică a României se preconizează precipitații sub formă de ploi. Săptămâna a început ceva mai friguros din cauza prezenței valului de aer polar care va mai rămâne prezent pe teritoriul Românie cel puțin până miercuri.

Meteorologii anunță că începând de miercuri, temperaturile se vor ridica, iar vremea se va încălzi treptat.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Aprilie 2022 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.