Actorul George Ivașcu a demisionat din funcția de director al teatrului Metropolis. Motivul pentru care actorul a luat această decizie ar fi lipsa corectitudinii informațiilor pe care primarul general al Capitalei Nicușor Dan le-a oferit.

George Ivașcu a demisionat din funcția de director al teatrului Metropolis

Directorul fondator al Teatrului Metropoli, George Ivașcu, și-a dat demisia exact de Ziua Internațională a Artei. Acesta i-a adresat o scrisoare primar general Nicușor Dan în care și-a motivat decizia. Actorul afirmă că ar mai fi putut continua să activeze în postul de director încă doi ani, însă din cauza lipsei de comunicare și a incorectitudinii informațiilor oferite de Nicușor Dan, s-a văzut nevoit să renunțe la acest post.

Actorul a mulțumit oamenilor care au fost alături de el acum 15 ani când a fondat teatrul Metropolis, cei care l-au ajutat să îl facă vestit și care au depus la fel de mult efort pentru ca oamenii să-l îndrăgească.

”Stimate domnule Primar General Nicușor Dan,

Subsemnatul George Ivașcu, Director fondator al Teatrului Metropolis, vă rog să luați în considerare, începând de astăzi, 15 aprilie 2022, demisia mea din această funcție.

Deși rezultatul evaluării pe anul 2021 îmi permite să îmi continui activitatea încă doi ani, îl consider umilitor și, împreună cu lipsa dumneavoastră de comunicare reală, lipsa corectitudinii informațiilor despre situația Teatrului Metropolis pe care le-ați oferit în mod repetat în ultima perioadă, precum și lipsa de încredere în calitățile mele manageriale, pe care ați declarat-o public, fac, practic, imposibilă colaborarea noastră în continuare.

A fost o onoare pentru mine să construiesc Teatrul Metropolis de la zero acum 15 ani, un teatru de proiecte absolut necesar și devenit de mare succes, și le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături pe acest drum greu dar frumos – echipă, artiști din toate generațiile, colaboratori, parteneri și public.

Citeste si:
Nicușor Dan: „Aproape o mie de stații STB vor fi dotate cu panouri...
Nicușor Dan: „Aproape o mie...

Plec cu capul sus și cu misiunea împlinită.

Regret că drumul nostru a fost oprit de dumneavoastră în ultimii doi ani prin subfinanțare cronică, dar consider că această decizie vă aparține în totalitate, ca Primar General și sunt sigur că se încadrează în viziunea pe care o aveți asupra vieții culturale a orașului București. Ca actor și profesor, nu pot decât să vă urez succes.

Cu stimă,

George Ivașcu”

„Nu cred ca poți face Artă umilindu-i pe artiști”, a mai spus actorul George Ivașcu, potrivit Ziarul Metropolis.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Aprilie 2022 - 04 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.