Un accident cu trei automobile a avut loc pe DN1, între București și Ploiești. Două persoane au fost rănite, iar decese din fericire nu s-au înregistrat. Traficul din zonă a fost restricționat în apropiere de localitatea Săftica.

Accident pe DN1, aproape de București

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că pe DN 1 București-Ploiești, în apropiere de localitatea Săftica, județul Ilfov, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei mașini. Din fericire, impactul nu a fost fata pentru nici o personă aflată în cele trei automobile.

Doar două persoane au fost rănite și s-au ales cu leziuni. Acestea au primit îngrijirile medicale necesare la fața locului. În urma accidentului, traficul rutier din zonă a fost restricționat pe câte o bandă pe fiecare sens.

Chiar dacă polițiștii au intervenit pentru a fluidiza traficul și pentru a evita formarea aglomerației, există probabilitate de formare a ambuteiajelor deoarece bucureștenii pleacă din oraș spre stațiunile montane, spre casele de odihnă, rude sau alte destinații unde își vor petrece acest weekend.

În această duminică, catolicii sărbătoresc Paștele, iar drumurile publice din țară, astăzi și mâine, se așteaptă a fi destul de aglomerate.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Aprilie 2022 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.