Un bărbat care a câștigat 10.000 de euro la LOTO a rămas fără niciun ban, după ce a fost jefuit în toiul nopții.

Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, din comuna Ostra, județul Suceava, a fost tâlhărit de patru bărbați, care au intrat peste el în casă, în timpul nopții.

Victima le-a spus polițiștilor că, în noaptea de marţi spre miercuri, în timp ce se afla acasă, în locuinţa sa au intrat patru indivizi, care l-au amenințat și i-au furat borseta pe care o avea la brâu. În borsetă, se afla suma de 55.000 lei, bani pe care victima i-a câștigat la loto, a transmis IPJ Suceava, potrivit stiridiaspora.ro.

Patru bărbați sunt cercetați în acest caz. Banii nu au fost recuperați

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a obţinut mandat de percheziţie în şase locaţii, care ar avea legătură cu principalii suspecţi. La domiciliile acestora s-au identificat şi ridicat bunuri şi obiecte, care interesează cauza. Banii nu au fost, deocamdată, recuperați.

Polițiștii au deschis dosar penal pe numele a patru bărbați. Doi dintre ei sunt cercetați pentru acuzații de tâlhărie calificată, iar alţi doi pentru comiterea infracţiunii de complicitate la infracţiunea de tâlhărie calificată.

Cei patru infractori au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi arestați. În continuare, vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Aprilie 2022 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.