Un bărbat a căzut de la balustrada unui pasaj din Sectorul 4 al Capitalei. În urma impactului, acesta a decedat.

A căzut de pe un pasaj din București și a murit

Serviciul 112 a fost solicitat în această după-amiază, după ce un bărbat s-ar fi dezechilibrat și a căzut de la balustrada unui pasaj din Sectorul 4 al Capitalei. Bărbatul a decedat în cele din urmă.

"În data de 14 aprilie, în jurul orei 12,30, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat s-a precipitat de la înălţime, de pe balustrada unui pasaj situat în Sectorul 4. La faţa locului s-au deplasat poliţişti, precum şi echipaj de prim ajutor. În pofida eforturilor medicale, a fost declarat decesul bărbatului", informează DGPMB.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Biroul Morţi Suspecte şi Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei se ocupă de anchetarea cazului pentru a stabili cu exactitate cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc accidentul și moartea bărbatului.

Trupul neînsufleţit al victimei va fi transportat la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici pentru a se efectua necropsia.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Aprilie 2022 - 05 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.