În ziua de joi, 14 aprilie, moneda naţională s-a devalorizat în raport cu moneda euro, însă a înregistrat o creştere față de dolarul american, potrivit cursului stabilit de BNR.

Cursul valutar, 14 aprilie 2022

Pentru data de 14 aprilie 2022, Banca Naţională a României (BNR) a stabilit un curs valutar de 4,9443 lei pentru moneda euro, în creștere faţă de cursul de miercuri, când acesta era 4,9413 lei.

Moneda euro este în creștere cu 0,0030 bani, în timp ce leul românesc a înregistrat o uşoară devalorizare.

Dolarul american a ajuns să coste 4,5307 lei de la 4,5622 lei, valoare stabilită miercuri, raportându-se o scădere de 0,0315. Lira sterlină are o valoare de 5.9520 lei, față de 5.9334 lei în ziua precedentă.

Hrivna ucraineană a fost apreciată la 0.1541 lei, fiind în scădere față de ziua precedentă când valora 0.1552 lei.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Aprilie 2022 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.