Tragedie într-o familie din Călărași. Tatăl și fiica sa au fost găsiți înjunghiați în propria casă.

Au murit înjunghiați în propria casă

Cele două persoane, un bărbat în vârstă de 71 de ani și fiica acestuia în vârstă de 41 de ani au fost găsite fără suflare în propria lor locuință. Bărbatul a fost găsit în pat, într-o baltă de sânge.Fiica bărbatului, care era mama unei fetițe cu handicap, se afla pe un hol al casei, fără suflare.

În urma verificărilor efectuate de anchetatori, pe corpurile victimelor au fost identificate mai multe lovituri de cuțit, motivul care a dus la decesul celor doi.

Împreună cu tatăl și fiica, în casă mai locuia un bărbat despre care vecinii spun că ar fi venit din Columbia. Cei trei ar fi avut o ceartă luni seară, iar neînțelegerile au continuat și marți dimineață. Se presupune că dubla crimă ar fi avut loc după ora 08:00.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Aprilie 2022 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.