O nouă ediţie a Weekend Sessions, evenimentul care readuce picnicurile şi conexiunile culturale în Grădina Botanică a Universităţii din Bucureşti, va avea loc timp de 15 weekenduri, începând cu 7 mai, între orele 16,00 şi 21,00, reunind peste 150 de artişti independenţi, precum şi antreprenori locali din platforma roditorfoodmarket.ro.

Weekend Sessions la Grădina Botanică din Capitală

Găzduit de unul dintre cele mai frumoase spaţii verzi din Bucureşti, evenimentul Weekend Sessions le propune vizitatorilor un program extins de sesiuni acustice de muzică clasică, jazz, alternative şi indie, dar şi momente de poezie, proiecţii de film, ateliere şi alte activităţi dedicate copiilor şi adulţilor, precizează organizatorii, într-un comunicat transmis marţi AGERPRES.

Anul acesta, Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti se va alătura Weekend Sessions, absolvenţii şi profesorii acesteia urmând a oferi mici sesiuni de muzică clasică şi jazz la Grădina Botanică, în timp ce actorii din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L. Caragiale" vor susţine seri de poezie.

Programul evenimentului și costul biletelor

În primul weekend din cadrul noii ediţii (7-8 mai), publicul se va bucura de sesiuni acustice de surf rock cu trupa The Undercurrents, jazz cu formaţia Bucharest Sax Quartet - BSQ, muzică clasică - Light Quintet, Dov Meraki - cu standard de jazz şi creaţii proprii, completate de sesiuni de poezie şi film.

Locurile sunt limitate, costul unui bilet fiind de 60 de lei (online) sau 70 de lei (la Grădina Botanică). Biletele se pot achiziţiona prin partenerii Eventbook, intrarea la eveniment făcându-se prin Şoseaua Cotroceni, nr. 32.

Lansată în 2021 la Grădina Botanică a Universităţii din Bucureşti, Weekend Sessions este o platformă de socializare cu scop cultural în mijlocul naturii urbane. La prima ediţie au participat peste 100 de artişti independenţi şi 8000 de vizitatori au fost prezenţi la întâlnirile Weekend Sessions care au însumat 14 evenimente pe parcursul a şapte săptămâni.

Citeste si:
Irina Rimes se pregătea pentru o altă carieră. Cum a ajuns să facă...
Irina Rimes se pregătea...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Aprilie 2022 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.