O geantă abandonată a fost găsită în parcarea Ministerului Transporturilor, în această dimineață. Bagajul a trezit suspiciuni, iar oamenii au anunțat autoritățile. Traficul din zonă a fost oprit pentru a se efectua verificări.

Bagaj suspect în parcarea Ministerului Transporturilor

Jandarmii de la Ministerul Transporturilor au identificat un bagaj abandonat în parcare. Aceștia au solicitat de urgență specialiștii pirotehniști și au sistat transportul din zonă pentru a efectua verificări în siguranță.

"Sunt impuse restricţii rutiere punctuale, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere asigurând fluidizarea traficului", informează Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

În urma controlului pirotehniștilor s-a anunțat că bagajul nu prezintă un motiv de îngrijorare sau un pericol pentru cetățeni.

Poliția Capitalei a fluidizat circulația din zonă pentru a evita aglomerația, iar în scurt timp aceasta a fost restabilită în regim normal.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.