Ana Maria Tuluc (15 ani), fiica șefului Poliției din municipiul Bacău, care a dispărut de acasă duminică, a fost găsită în gara Suceava. Familia a fost înștiințată pentru a prelua minora.

Fata a fost găsită în gara Suceava.

„Polițiștii S.R.P.T IAȘI, instruiți la intrarea în serviciu despre faptul că minora Tuluc Ana Maria din mun. Bacău a plecat voluntar de la domiciliu din aceeași zi și nu a mai revenit, au reușit depistarea acesteia în gara Suceava, la data de 12.04.2022, orele 00:20. A fost înștiințată familia pentru a prelua minora”.

Ana Maria Tuluc a plecat de acasă voluntar, duminică, și nu s-a mai întors

Stire inițială:

Ana Maria Tuluc, fata comisarului-șef Adrian Tuluc, șeful Poliției municipiului Bacău, a plecat de acasă ieri, 10 aprilie, și de atunci nu s-a mai întors. Adolescenta, în vârstă de 15 ani, este acum căutată de polițiști.

Ana Maria Tuluc a plecat de acasă voluntar, duminică, și nu s-a mai întors. Tatăl ei, Adrian Tuluc, este urmărit penal, alături de alți trei sefi din Poliție, pentru abuz în serviciu, în dosarul deschis la Parchetul General- SUPC în cazul privind dublul asasinat de la Onești.

"Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia numitei TULUC ANA MARIA, de 15 ani, din mun. Bacău, județul Bacău. La data de 10 aprilie a.c., tânăra ar fi plecat voluntar de la adresa de domiciliu, însă nu a revenit până în prezent.

Semnalmente: Înălţime 1,69 m, greutate 58 de kilograme, ochi căprui, ten deschis, păr șaten.

Îmbrăcăminte: Geacă cu glugă, de culoare neagră, pantaloni negri, bocanci negri cu catarame, iar pe cap purta o căciulă de culoare neagră.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliția Municipiului Bacău, tel. 0234.202056, Dispeceratul IPJ Bacău, tel.0234202000 sau să apeleze 112", se arată în comunicatul IPJ Bacău.

Crima din Onești a îngrozit o țară întreagă

La data de 1 martie 2021, doi muncitori au fost sechestrați și uciși într-un apartament de un bărbat cu antecedente penale, fost proprietar. Criminalul, Gheorghe Moroşan (68 de ani) a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de omor calificat, iar soția sa, pentru complicitate. Atunci, ministrul de Interne i-a demis pe chestorul de poliţie Vasile Oprisan, şeful IPJ Bacău, comisarul şef Adrian Claudiu Tuluc, adjunctul împuternicit al IPJ Bacău, comisar şef Cristinel Andrieş, şeful Poliţiei Oneşti, și adjunctul Iuri Mereșan, tot comisar şef, vinovați în opinia ministrului pentru că au minimalizat evenimentul şi nu au acţionat corespunzător. Comisarul șef Adrian Claudiu Tuluc, care era adjunct al IPJ Bacău în momentul producerii crimei a revenit în funcția de șef al Poliției Municipiului Bacău, unde era de altfel titular, informeaza site-ul ziare.com.

Citeste si:
„Autostrada electrică” a Moldovei: ziua a doua ne-a adus primele...
„Autostrada electrică” a...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Aprilie 2022 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.