O explozie neurmată de incendiu s-a produs sâmbătă dimineaţă într-un bloc de pe strada Transilvaniei, din municipiul Buzău, un bărbat suferind arsuri pe 30% din suprafaţa corpului.

Explozie într-un bloc din Buzău

Potrivit ISU Buzău, în urma exploziei a fost afectată uşa unei garsoniere, iar proprietarul locuinţei a suferit arsuri de gradele 2 şi 3 pe 30% din suprafaţa corpului.

La faţa locului acţionează un echipaj de stingere şi un echipaj SMURD din cadrul ISU Buzău, în sprijin fiind mobilizaţi şi poliţişti şi jandarmi.

''Se verifică întregul imobil, din primele date nu sunt afectate alte locuinţe'', precizează ISU.

O echipă de specialişti din cadrul furnizorului de gaze face verificări în ceea ce priveşte reţeaua de distribuţie, potrivit Agerpres.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Aprilie 2022 - 05 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.