Social 6 Aprilie 2022 08:46 de Clara Vacaru
Un bărbat a decedat miercuri dimineaţă după ce s-a lovit cu maşina de gardul unei reprezentanţe diplomatice de pe Şoseaua Kiseleff, în urma impactului autoturismul luând foc.

Din primele informații, se pare că bărbatul ar fi intrat intenționat în gardul Ambasadei Rusiei. După un schimb de replici cu paznicul cladirii, șoferul a intrat cu viteză în gard, iar mașina a luat foc, scrie Hotnews.

Soferul care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei era singur în mașină

''În această dimineaţă, în jurul orei 06,00, a fost sesizat un eveniment, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit şoseaua şi s-a lovit de gardul unei reprezentanţe diplomatice. Conducătorul auto este decedat şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism'', informează Poliţia Capitalei.

Au fost aplicate restricţii rutiere pe Şoseaua Kiseleff, pentru efectuarea cercetării la faţa locului. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs acest eveniment.



Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Aprilie 2022 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.