După ce elevii de clasa a XII-a au dat simularea pentru Bacalaureat 2020, acum a venit rândul celor de clasa a VIII-a să susțină simularea pentru Evaluarea Națională.

Simulare Evaluare Națională 2022

Rezultate la Evaluare Naţională 2022

Rezultatele obţinute la simularea pentru Evaluarea Națională nu se afişează şi nu sunt făcute publice. În schimb, rezultatele sunt comunicate individual fiecărui elev în parte de către profesorul de competenţă.

"Rezultatele obținute de elevi la simulările naționale sunt comunicate acestora și analizate la nivelul fiecărei clase, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării măsurilor adecvate pentru îmbunătățirea performanțelor școlare ale elevilor", se arată în procedura pusă la dispoziţie de Ministerul Educaţiei.

Modele de subiecte pentru Evaluare Națională 2022

Calendarul simulărilor pentru Evaluarea Naţională 2022


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Ianuarie 2023 - 09 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.