Social 5 Aprilie 2022 09:28 de Clara Vacaru
276 de călători au fost evacuaţi prin tunel, după ce o defecţiune s-a produs marţi la un tren de metrou, între staţiile Griviţa şi Basarab.

Metrorex informează publicul că pe Magistrala 4, între staţiile de metrou Grivita şi Basarab, s-a produs o defecţiune la trenul de metrou. Călătorii aflaţi în tren au fost anunţaţi cu privire la deranjament, fiind debarcaţi prin tunel, cu ajutorul personalului Metrorex, în condiţii de siguranţă şi îndrumaţi pentru continuarea călătoriei.

Nicio persoană nu a fost rănită

Din primele informaţii, se pare că frânele metroului s-au blocat. Nimeni nu a fost rănit şi nu a solicitat asistenţă medicală. Circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară pe celălalt fir de mers în sistem pendulă, scrie stirileprotv.ro.

Între timp, echipele Metrorex fac demersurile necesare pentru retragerea trenului defect din circulaţie şi reluarea acesteia în condiţii normale pe ambele fire.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Aprilie 2022 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.