Trei persoane au fost rănite, luni dimineață, în urma unui accident în care au fost implicate șapte mașini, pe Șoseaua București-Ploiești, sensul către Otopeni, în apropiere de IKEA. Informații de la Poliția Capitalei.

Accident cu șapte mașini la ieșirea din București

„În jurul orei 06.40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Şos. Bucureşti-Ploieşti. Din primele date, accidentul s-a produs pe Şos. Bucureşti-Ploieşti, sensul către Otopeni, în apropiere de pasarela IKEA, fiind vorba despre şapte autovehicule implicate. În urma impactului au rezultat trei victime. Persoanele în cauză au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale", anunţă Poliţia Capitalei.

Conducătorii auto ai celor șapte mașini au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au indicat zero. În prezent, traficul rutier se desfășoară cu dificultate sub îndrumarea polițiștilor rutieri. Se fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.