Social 1 Aprilie 2022 11:47 de Clara Vacaru
17 migranţi din Turcia şi Egipt au fost descoperiţi, vineri dimineaţă, ascunşi într-un TIR care ieşea din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II.

Şoferul automărfarului este cetăţean turc şi transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, diverse bunuri pentru o societate comercială din Germania.

Migranții ascunși în tir sunt din Turcia și Egipt

"În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul pentru marfă, 17 cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Turcia şi Egipt, cu vârste cuprinse între 18 şi 46 de ani", a informat Poliţia de Frontieră Arad.

Tot vineri dimineaţă, poliţiştii de frontieră de la Nădlac au observat, la aproximativ 100 de metri de linia de frontieră, două persoane care se deplasau pe jos. Acestea au fost interceptate şi s-a constatat că sunt din Siria, în vârstă de 34, respectiv 35 de ani. În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, informeaza stiripesurse.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Aprilie 2022 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.