Social 1 Aprilie 2022 10:21 de Clara Vacaru
Un bărbat în vârstă de 29 de ani Braşov a fost arestat preventiv sub acuzaţiile de act sexual cu un minor şi coruperea sexuală a minorilor după ce, într-o perioadă de mai mulţi ani, a determinat două fete care îi erau eleve la cursuri de dans să aibă relaţii intime cu el.

Mama uneia dintre fete a fost cea care a depus plângere la Poliţie, după patru ani de la comiterea faptelor, transmite News.ro.

Bărbatul este suspectat de cinci acte materiale de act sexual cu un minor şi trei acte materiale ale infracţiunii de corupere sexuală a minorilor.

„Din cercetări a reieşit că un bărbat, în vârstă de 29 ani, în calitate de instructor de dans sportiv, ar fi transmis unei cursante, în repetate rânduri, fotografii şi imagini de natură sexuală. Ulterior, ar fi întreţinut cu aceasta acte sexuale consimţite. Faptele ar fi avut loc în cursul anului 2018, sesizarea poliţiei fiind efectuată de către mama persoanei vătămate la data de 29 martie 2022. În continuarea cercetărilor efectuate în cauză, poliţiştii au stabilit faptul că, în perioada 2019-2021, profitând de aceeaşi calitate, de instructor de dans sportiv, bărbatul ar fi transmis unei alte minore, fotografii ce îl prezentau în ipostaze intime şi ar fi întreţinut cu aceasta raporturi sexuale consimţite”, informează IPJ Braşov.

În cursul anchetei, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Braşov au identificat o a treia minoră căreia, în perioada martie-aprilie 2020, instructorul de dans i-ar fi transmis pe conturile de socializare, imagini cu conţinut pornografic. În baza probatoriului administrat bărbatul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, iar joi instanţa de judecată a emis, pe numele său, mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Aprilie 2022 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.