Războiul din Ucraina distruge vieți. Din 24 februarie, ziua în care Rusia a atacat Ucraina, lumea întreagă asistă îngrozită la ororile care se desfășoară nu foarte departe de granița noastră.

Sunt momente de cumpănă pentru destinul tuturor. Acest coșmar trebuie să se oprească cât mai curând. Artiști imenși ai României împreună cu Metropola TV și-au unit forțele și energia și transmit un mesaj puternic, o rugă închinată păcii. Nu omorâți iubirea! Să ne rugăm cu toții, să oprim acest coșmar!

O campanie Metropola TV despre conștientizare, bunătate, iubire, pace, viață.

Angela Similea, Mirabela Dauer, Dida Drăgan, Ovidiu Komornyik, Daniel Iordachioaie, Adrian Daminescu, Marcel Pavel, Silvia Dumitrescu, Monica Anghel, Florin Mureșan și Radu Palaniță și-au unit vocile și emoția într-o interpretare de excepție a acestui IMN închinat PĂCII, piesă compusă (muzică și text) de Ovidiu Komornyik.

Ascultă cu inima! Simte cu sufletul! Acționează cu iubire! Susținem Ucraina! Susținem viața!

ntră acum pe contul de Youtube și Facebook Metropola TV și ascultă ruga noastră închinată păcii.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Martie 2022 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.