Află prognoza meteo pentru luni, 28 martie 2022.

Timișoara

Pe durata întregii nopți vom avea un cer senin care se va păstra așa de dimineață până seara. Nu vor apărea ploi în această zi, va fi o atmosferă plăcută. Temperatura din cursul zilei va înregistra 19°C, iar minima nopții va fi de 1°C.

Craiova

Pe durata întregii nopți vom avea un cer senin care se va păstra așa de dimineață până seara. Nu vor apărea ploi în această zi, va fi o atmosferă plăcută. Maxima zilei va fi de 16°C, iar pe timpul nopții vom avea temperaturi de 4°C.

Sibiu

Cerul va fi fără nori pe tot parcursul acestei zile, nu vom avea ploaie nici dimineața și nici în cursul zilei. Seara, de asemenea, vom avea o vreme foarte plăcută. Temperatura maximă va ajunge la 16°C, iar cea minimă la 0°C.

Constanța

Cerul va fi fără nori pe tot parcursul acestei zile, nu vom avea ploaie nici dimineața și nici în cursul zilei. Seara, de asemenea, vom avea o vreme foarte plăcută. Temperatura maximă va fi de 12°C în timp ce minima va atinge 4°C.

București

Pe 28 martie, vremea în București va fi una foarte plăcută. Cerul va fi senin de dimineață până seara. Pe toată durata acestei zile nu există riscul de apariție a ploii. Temperaturile maxime din timpul zilei vor ajunge la 18°C, iar cele minime la 5°C.

Oradea

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită. Cerul se va păstra senin pe tot parcursul zilei și nu vom avea parte deloc de ploaie. Temperatura maximă va urca până la 18°C, iar noaptea vor fi doar 1°C.

Citeste si:
Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de îngrijiri medicale la America...
Cătălin Scărlătescu a avut...

Iași

Cerul va fi fără nori pe tot parcursul acestei zile, nu vom avea ploaie nici dimineața și nici în cursul zilei. Seara, de asemenea, vom avea o vreme foarte plăcută. Minima nopții va fi de -1°C, iar temperatura zilei va fi de 9°C.

Brașov

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită. Cerul se va păstra senin pe tot parcursul zilei și nu vom avea parte deloc de ploaie. Temperatura din timpul zilei va ajunge la 15°C, iar noaptea vor fi -1°C.

Baia Mare

Vremea va fi frumoasă în această zi, soarele va fi prezent toată ziua pe cer, norii nu îl vor acoperi deloc. În această zi nu există nicio probabilitate să avem ploaie. Temperatura maximă va fi de 17°C, iar cea minimă 1°C.

Suceava

Vremea va fi frumoasă în această zi, soarele va fi prezent toată ziua pe cer, norii nu îl vor acoperi deloc. În această zi nu există nicio probabilitate să avem ploaie. Valoarea maximă din timpul zilei va fi de 18°C, iar noaptea vor fi 2°C.

Citeste si:
Prognoza meteo - 5 martie 2023. Vremea se încălzește ușor în toată...
Prognoza meteo - 5 martie...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Martie 2022 - 03 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.