Incident tragic la o competiție auto desfășurată pe centura ocolitoare a municipiului Braşov. Un spectator a fost lovit de o mașină care participa la raliu.

Un spectator a murit în timpul unei întreceri auto

Victima a fost lovită după ce şoferul unui Lamborghini Huracan care participa la raliu a pierdut controlul volanului după linia de sosire, ieşind de pe traseu. La faţa locului au ajuns o echipă de paramedici care au efectuat manevrele de resuscitare, însă bărbatul nu a răspuns la acestea, fiind declarat decesul.

Biroul de presă al organizatorului competiţiei, Promo Racing powered by WRT-Parts & TELL Security Systems a anunțat pe Facebook că conducătorul mașinii Lamborghini Huracan a pierdut controlul volanului după linia de sosire, chiar în timpul desfăşurării manşelor de calificare.

„Impactul a fost atât de puternic, încât modelul italian a sărit peste o rigolă de pe marginea drumului, iar în timpul rostogolirii repetate, a lovit un cetăţean aflat pe margine, în câmpul de alături. Conducătorul auto este în stare de şoc dar conştient, organizatorul a intervenit în cel mai scurt timp posibil, cu modulele de descarcerare şi ambulanţă aflate la faţa locului, medicii de la faţa locului solicitând ajutor şi din partea ISU SMURD BRAŞOV”, potrivit sursei citate.

Șoferul nu consumase alcool

Poliţia judeţeană Braşov anunţă că în urma primelor verificări unul dintre şoferii care participa la competiție a părăsit partea carosabilă, s-a rostogolit în afara acesteia accidentând unul dintre spectatori. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Concursul automobilistic a fost desfășurat pe strada Trimisul Sec din municipiul Braşov. Competiția a fost dedicată șoferilor amatori și este prima din acest an din Campionatul Promo Racing.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Martie 2022 - 04 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.