Un avion de acrobație s-a prăbușit sâmbătă după-amiază în comuna Târgșoru Vechi, județul Prahova. Pilotul avionului a decedat.

Avion de acrobație, prăbușit la Prahova

Potrivt ISU Prahova, în avionul care s-a prăbușit se afla doar pilotul. În această după-amiază a fost solicitat serviciul 112 Prahova în care a fost anunțat că un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit pe un câmp lângă Strejnic.

Potrivit informațiilor, pilotul în vârstă de 55 de ani nu ar fi supraviețuit în urma impactului.

La fața locului au ajuns 1 autospecială de stingere, descarcerarea, 2 ambulanțe SMURD, din care una de terapie intensivă mobilă.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Martie 2022 - 03 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.