Social 25 Martie 2022 10:08 de Clara Vacaru

Cațiva tineri refugiaţi din Ucraina, care erau cazaţi într-un bloc din Mamaia Nord, au hotărât să strângă gunoaiele de pe plajă. 

Unul dintre proprietarii care îi cazează pe cei care au fugit din ţara lor pentru a scăpa de război a declarat pentru Dobrogea Live că, după ce au zărit gunoaiele de pe plajă, aproape 20 de refugiaţi, printre ei aflându-se şi copii. După ce și-au cumparat mânuşi de plastic şi saci de gunoi, aceștia au mers să le strângă mizeria din apropierea locului în care sunt cazați, scrie adevarul.ro.

Refugiații au curățat plaja de la Mamaia Nord din propria lor inițiativă

Ucrainenii, refugiați din Odesa, au strâns mai mulți saci de gunoaie, printre care și materiale de construcție abandonate pe plajă. Cele 20 de persoane care au curățat plaja fac parte dintr-un grup de 47 de refugiați (mame și copii) din Odesa, găzduit gratuit într-un bloc din stațiunea Mamaia Nord, informează libertatea.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Martie 2022 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.