Social 25 Martie 2022 08:38 de Clara Vacaru

Un incident grav a avut loc în seara zilei de joi, 24 martie, la bordul avionului Wizz Air care opera o cursă de pasageri între Copenhaga și București. Un pasajer român, aflat în stare de ebrietate, s-a luat la bătaie cu alti călători. 

Joi seara, un pasager român în vârstă de 44 ani a provocat un scandal la bordul aeronavei care venea din direcția Copenhaga-București, precizeaza Poliția de Frontieră, potrivit ziare.com.

”Bărbatul, aflndu-se în stare avansată de ebrietate a fost preluat din aeronavă la aterizare de către poliția de frontieră urmând a se întocmi lucrare penală pentru încălcarea prevederilor Codului aerian (art. 119 alin 2)”, precizeaza Poliția de Frontieră.


Un pasager de 44 de ani s-a luat la bătaie cu alți călători din avion

Potrivit boardingpass.ro, un pasager în stare de ebrietate s-a luat la bătaie cu alți călători. Din acest motiv, piloții au anunțat turnului de control starea de alertă "Mayday" și au solicitat intervenția forțelor speciale. Solicitarea intervenției s-a făcut după aterizarea avionului. Echipa de luptători anti-tero a urcat la bordul aeronavei și l-a imobilizat pe pasagerul care a provocat incidentul. Cel mai probabil acesta urmează să fie reținut.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Martie 2022 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.