YouTube a anunțat că va difuza gratuit seriale întregi și filme. Platforma se transformă într-un fel de Netfilx, site care acum este unul dintre cele mai utilizate pentru vizionarea filmelor și serialelor.

 

Seriale și filme gratuite pe YouTube

YouTube a anunțat marea veste printr-o postare pe blogul oficial al platformei. Compania a menționat că mai întâi va oferi acces clienților din Statele Unite ale Americii la peste 4.000 de episoade din emisiuni ca ”Hell’s Kitchen”, ”Andromeda” sau ”Heartland”.

În jur de 1.500 de filme de la Disney Media & Entertainment Distribution, Warner Bros., Paramount Pictures, Lionsgate, FilmRise și multe altele vor fi disponibile pentru a fi vizualizare. Noile titluri din martie includ Gone in Sixty Seconds, Runaway Bride și Legally Blonde.

YouTube vs. Netflix

Platforma are deja pe site o serie de filme ce pot fi vizionate absolut gratuit. Compania ar fi decis să își extindă serviciile. Totodată, acest lucru plasează YouTube într-o concurență directă cu alte platforme de streaming gratuit, dar în special în competiție cu Netflix, unde utilizatorii trebuie să plătescă un abonament lunar pentru a avea acces la conținutul de pe site.

YouTube atenționează că filmele și emisiunile disponibile vor conține reclame. Mai mult, doritorii nu vor fi nevoiți să își creeze un cont pe platformă, ci pot accesa site-ul direct. În fiecare săptămână, compania va adăuga circa 100 de titluri noi.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Martie 2022 - 05 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.