Președintele Partidului Național Liberal, Florin Cîțu, a afirmat, miercuri, că dorește să comaseze alegerile locale și parlamentare din 2024.

Cîțu cere comasarea alegerilor din 2024

Florin Cîțu a declarat că vrea comasarea alegerilor locale și a celor parlamentare din 2024.

"Eu așa doresc. Deciziile CCR sunt interpretate. Vom avea calea legală, dacă există voință politică, ca în 2024, să avem alegeri parlamentare și locale comasate", a spus, miercuri, liderul liberal Florin Cîțu.

Potrivit acestuia, cu ajutorul acestei opțiuni costurile pentru alegeri vor fi reduse considerabil.

"În 2024, sunt patru tipuri de alegeri, toate costisitoare. Și atunci, vă dați seama, dacă reușim să comasăm (înseamnă - n.r.) mai puține costuri", conchide liderul PNL.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Martie 2022 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.