Sun Plaza organizează, în perioada 25-27 martie, cea de-a doua ediție a Târgului Educational pentru copii, potrivit unui comunicat de presă. Ultimul weekend din martie este despre “Învățare cu EXTRA îndrumare, fără necunoscute.”

A doua ediție a Târgului Educational pentru copii

Timp de 3 zile, 13 instituții, reprezentând grădinițe, școli și cluburi de activități, vor fi pregătite să îndrume și să ofere informații despre ofertele educaționale potrivite tuturor copiilor. Târgul Educațional va fi amenajat în două zone, prima fiind dedicată partenerilor educaționali care vor organiza și demonstrații la standuri, iar cea de a doua zonă va fi special amenajată pentru activități mai ample.

Micii vizitatori sunt invitați și așteptați să participe la atelierele gratuite de creativitate, activități în limba engleză, pictură pe ipsos, dans, story telling, jocuri psihologice și muzicale organizate de participanții la târg.

De asemenea, cei prezenți vor putea asista la programe artistice și demonstrații de dans și gimnastică (cu participarea triplei campioane mondiale și europene la gimnastică aerobică, Maestru Emerit al Sportului, Bianca Becze), de aikido, dar și la recitaluri muzicale.

Care este programul activităților din cadrul târgului

Programul activităților va fi disponibil pe site-ul Sun Plaza, dar și în centrul comercial pe tot parcursul celor 3 zile ale târgului.

Instituțiile participante vor fi pregătite să vină în ajutorul părinților cu copii de toate vârstele, dornici să învețe și să descopere lucruri noi, în cadrul târgului fiind prezente grădinițe, scoli primare, gimanziale și cluburi cu activități extrașcolare

Vor fi prezente cu oferte educaționale „Iepurașul Bocănilă”, „Iilo”, „Căsuța Dacilor”, „Just4Kids”, „Prietenii mei”, „Prichindel”, „King George” (Școala Brâncoveanu), Școala Primară „Kids Palace”, Școala gimnazială „International Premium School of Bucharest”, școlile „Metropolitan ARC” și „Spectrum”, Clubul „Logischool” și Palatul Național al Copiilor (cu două standuri). Evenimentul va fi organizat la parterul centrului comercial și va fi deschis publicului în intervalul orar 10:00 – 20:00

Citeste si:
Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc să devină părinși: Vrem...
Oana Moșneagu și Vlad Gherman...

Despre Sun Plaza

Inaugurat în 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucureștiului, având o suprafață construită de 208.000 mp. Centrul comercial cuprinde patru etaje, două destinate exclusiv cumpărăturilor, un spațiu de relaxare și o parcare subterană cu 2.000 de locuri.

În anul 2018, Sun Plaza a finalizat cel mai amplu proces de reconfigurare și extindere din piața de retail din România, fiind adăugată o aripă nouă, dar și multe modificări la nivel de design. În 2019 a fost modernizat food court-ul și reamenajată o parte din terasa exterioară. Centrul comercial este deținut de către S IMMO AG și administrat de către CBRE România.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Martie 2022 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.