Social 21 Martie 2022 11:33 de Clara Vacaru

Bărbatul care a atacat un militar în Constanţa şi a fugit cu mitraliera acestuia şi cu cele 30 de cartuşe este în continuare căutat de polițiști. Între timp, militarul aflat la pază le-a spus oamenilor legii ce făcea atunci când hoțul l-a atacat: citea o rugăciune pe telefonul mobil.

Potrivit Ministerului Apărării, hoțul l-a atacat pe militarul aflat la pază, i-a luat arma, apoi a sărit gardul unității. Ancheta în acest caz a fost preluată de Parchetul Militar.

Militarul din Constanța spune că citea o rugăciune în momentul în care a fost atacat

Militarul agresat şi deposedat de arma din dotare a spus că se afla la punct fix, apoi că de fapt era în mişcare, de la un punct la altul în momentul atacului, scrie antena3.ro.

Apoi, el le-a spus anchetatorilor că în momentul agresiunii citea o rugăciune de pe telefonul mobil, asta în condiţiile în care nu avea voie cu telefon mobil în post. Aşadar, va trebui efectuată şi o anchetă administrativă. Despre agresor, militarul nu a putut da prea multe informații, deoarece acesta purta cagulă.

Iulian Surugiu, liderul Sindicatului Naţional al Poliţiei, declară că arma care a fost furată este "destul de puternică şi s-a luat în calcul orice ipoteză". Paza a fost sporită la unităţile militare și la Consulatul general al Federaţiei Ruse din Constanţa.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Martie 2022 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.