Social 21 Martie 2022 09:26 de Clara Vacaru

Poliţiştii din Popricani efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie şi violenţă în familie.

Femeia a încălcat ordinul de protecție

„Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în seara de 17 martie a.c., o femeie de 28 de ani l-ar fi lovit pe concubinul său, încălcând totodată ordinul de protecţie emis împotriva ei. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 18 martie a.c., femeia a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore”, arată reprezentanții IPJ Iași, potrivit reporteris.ro.

Tânăra reţinută a fost prezentată, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţă care a dispus arestarea preventivă a acesteia pentru 30 de zile.

Cercetările în acest caz continuă.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Martie 2022 - 09 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.