Un scandal cu săbii și pistoale a izbucnit în această dimineață pe o stradă din Constanța. În urma conflictului, doi bărbați s-au ales cu răni, unul dintre ei fiind transportat la spital.

Bătaie cu pistoale și săbii la Constanța

Potrivit primelor verificări, din cauza unui conflict mai vechi, un bărbat în vârstă de 38 de ani ar fi mers la domiciliul altui bărbat în vârstă de 33 de ani pentru a cere socoteală pentru neînțelegerile apărute între ei. Acesta ar fi provocat un scandal la fața locului, ar fi aruncat cu pietre în geamurile casei, după care s-ar fi luat la bătaie cu bărbatul de 33 de ani.

Cercetările acestui caz au fost preluate de polițiștii de la Serviciului de Investigații Criminale. În urma acestei întâmplări a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Unul dintre bărbați a ajuns la spital

Bărbatul de 33 de ani s-a ales cu mai multe tăieturi pe suprafața corpului și a refuzat transportarea la spital. Bărbatul care a pornit scandalul prezenta o plagă prin împușcare și a fost dus la spital.

Ancheta este în desfășurare pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc cearta dintre cei doi bărbați, dar și identificarea altor persoane care ar fi luat parte la întreaga scenă și stabilirea măsurilor legale în acest caz.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Martie 2022 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.