Social 14 Martie 2022 09:03 de Clara Vacaru

O familie din Ucraina care a intrat în România prin vama Albița avea în mașină o adevărată avere. Polițiștii au găsit în autoturism 1,6 milioane de dolari, 50.000 de euro și mai multe bunuri de lux. 

Întrucât nici banii, nici bunurile de lux (ceasuri, genți și bijuterii) nu au fost declarate la controlul vamal, polițiștii le-au reținut și au început o anchetă în acest caz.

Cei doi soți din Ucraina s-au contrazis în declarații

Interogați de autoritățile române, cei doi soți au oferit declarații contradictorii și nu au putut să justifice proveniența banilor. Au invocat că bagajele nu le-ar aparține și că nu ar fi știut ce se află în ele, scrie libertatea.ro. După reținerea bunurilor, cuplul a rămas în Republica Moldova. Cazul a intrat și în atenția Serviciului Român de Informații.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Martie 2022 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.