Anchetatorii din Capitală trebuie să deslușească misterul morții afaceristului sibian Alexandru Coman, care a fost dat dispărut în urmă cu mai bine de trei luni. Cineva a dat peste trupul său neînsuflețit într-o lizieră din pădurea Băneasa din Capitală. Acesta a fost văzut ultima oară în preajma unui bloc modest în care stătea cu chirie. Apropiații știau că îl lovise depresia și că problemele finanaciare nu îi dădeau pace.

Afaceristul sibian Alexandru Coman, moarte învăluită-n mister. A fost găsit fără viață în pădurea Băneasa din Capitală

Alexandru Coman era dat dispărut de familie încă de la începutul lunii noiembrie 2021. Potrivit apropiaţilor, acesta ar fi plecat de acasă doar cu portofelul şi telefonul, „fără încărcător, fără laptop, fără haine de schimb”, conform Turnul Sfatului.

La un moment dat, cei dragi presupuneau că bărbatul s-a retras la vreo mânăstire, așa că au făcut o cerere și la Patriarhia Română, crezând că îi vor da de urmă.

Într-o postare pe Facebook, publicată la aproape trei săptămâni de la dispariţia sa, apropiaţii sperau încă să fie în viaţă. „Sunt aproape trei săptămâni, noi sperăm să fie, poate, la o mănăstire, unde e cald, ar avea mâncare, eventual pe cineva care să îl asculte sau să îi dea vreun sfat.

Poliţia a zis că va trimite o informare Patriarhiei pe care să o distribuie că poate-poate îl recunoaşte cineva. Orice altă variantă este pesimistă”, scria o cunoscută a bărbatului.

În zadar. Apelul de ieri de la 112 le-a spulberat speranțele că acesta ar mai fi în viață. Cineva care plimba câinele a dat peste trupul lui neînsuflețit într-o lizieră de la marginea cartierului Băneasa, la câteva sute de metri de blocul în care locuia.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Ianuarie 2022 - 08 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.