Fata de 15 ani dată dispărută, luni, după ce a plecat de la domiciliul familiei unde se afla în plasament, a fost găsită la o rudă în alt judeţ, informează, marţi, IPJ Dâmboviţa. Adolescenta plecase de la domiciliul din localitatea dâmboviţeană Lucieni. Marţi a fost găsită în Bistriţa-Năsăud.

Dâmbovița: Fata de 15 ani dată dispărută de la familia care o avea în plasament a fost găsită la o rudă în alt județ

UPDATE: „Din primele date se pare că ar fi mers la o rudă, la o verişoară", precizează IPJ Dâmboviţa.

Context

O adolescentă în vârstă de 15 ani este căutată de Poliţie după ce a plecat voluntar de la domiciliul familiei unde se afla în plasament, a informat, luni seară, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

Conform sursei citate, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Dragomireşti au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că minora Dicu Georgiana Alisa a plecat voluntar de la domiciliul său din localitatea Lucieni, satul Olteni, unde se afla în plasament, fără a mai reveni.

Minora are 1,57 m înălţime, constituţie slabă, păr drept, negru, ochi negri, iar ca semn particular prezintă o cicatrice de aproximativ 2 cm în zona nasului.

„La data plecării, minora era îmbrăcată cu o geacă stil parka de culoare kaki, pantaloni de camuflaj de culoare verde-kaki, iar în picioare purta o pereche de ghete de iarnă, având culori negru şi roşu, şi o cataramă aurie, măsura 36", mai informează IPJ Dâmboviţa.

Persoanele care deţin informaţii utile în vederea depistării minorei dispărute sunt rugate să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de Poliţie. AGERPRES.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Ianuarie 2022 - 08 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.