Societatea de Transport București a anunțat, pe site-ul oficial, că face angajări după ce angajații au organizat o grevă ce durează deja cinci zile. Aceștia au indicat pe site care sunt cerințele unui viitor șofer.

Care sunt cerințele pentru viitorii angajați STB

Șoferii care au organizat greva timp de atâtea zile și nu au ieșit cu mijloacele de transport în comun pe traseu sunt la un pas de a fi concediați. Traficul a fost paralizat în Capitală, iar bucureștenii au avut cel mai mult de suferit. Astfel, conducerea STB a anunțat pe site-ul oficial că angajează noi șoferi.

Ce condiții trebuie să îndeplinească un viitor șofer:


  • Cerere angajare conform anexă;

  • Act de identitate original şi copie;

  • Permis de conducere categoria D;

  • Certificat de pregătire profesională a conducătorului auto;

  • CV europass;

  • Studii medii: minim 10 clase;

  • Experienţă în domeniul transportului de persoane dovedită cu documente: minimum 3 ani.

Unde se pot trimite CV-urile

CV-urile împreună cu documentele prezentate se vor transmite prin poşta electronică la adresa de email: hr@stbsa.ro sau direct la sediul Societăţii de Transport STB SA din Bd.Dinicu Golescu nr. 1, sector 1, Bucureşti.

Candidaţii selectaţi vor fi contactaţi pentru a completa actele necesare pentru a finisa angajarea oficială:


  • Adeverinţă medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare emisă de medicul de familie;

  • Cazier judiciar fără înscrisuri;

  • Cazier auto.

Cererile şi/sau CV-urile care nu vor îndepli condiţiile minime indicate, vor fi clasate. Totodată, cererile şi/sau CV-urile care nu vor fi selectate pentru angajare, vor fi înregistrate în baza de date a societăţii.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Ianuarie 2022 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.