Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a fost sancționat cu o amendă în valoare de 1.000 de lei de către poliţiştii din Constanța pentru că ar fi încălcat regimul de carantină și ar fi oficiat o slujbă religioasă.

ÎP Teodosie a fost amendat pentru că a oficiat o slujbă când trebuia să stea în carantină

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, Arhiepiscopul Tomisului a fost amendat cu 1.000 de lei, luni dimineaţă, deoarece a încălcat măsurile de carantină, potrivit legii 55/2020.

Acesta se afla în izolare începând din data de 21 ianuarie, după ce a intrat în contact cu persoană infectată cu coronavirus, potrivit news.ro.

Întregul moment a fost transmis pe YouTube

ÎPS Teodosie a oficiat luni dimineaţa, Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală ”Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Constanţa, slujbă ce a fost transmisă în direct pe YouTube.

Din imagini se poate observa cum ÎP Teodosie oficiază slujba și nu poartă nici măcar masca de protecție, deși acesta ar fi trebui să se afle la domiciliu, în carantină, după ce a avut contact cu o persoană ce a fost confirmată pozitiv la coronavirus.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Ianuarie 2022 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.