O polițistă de 25 de ani din Strehaia, județul Mehedinți, a murit după ce s-a împușcat în cap cu arma din dotare, miercuri dimineață. Tânăra își desfășura activitatea în cadrul Poliției Transporturi Feroviare. Tragedia s-a petrecut la locul de muncă al acesteia, în gara din orașul natal. 

O polițistă de 25 de ani din Mehedinți s-a împușcat în cap

Tânăra, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, a intrat la muncă la ora 08:00. După aproape patru ore, aceasta a fost găsită împușcată în cap, în baia gării din Strehaia. Ea era căsătorită cu un polițist de la IPJ Dolj, iar între cei doi ar fi existat probleme în ultima perioadă.

„La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia.

Aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00. Era promoția 2018 a Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020. La fața locului, s-a deplasat o echipă de cercetare, pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului”, a transmis Poliția.

„A preluat-o Ambulanţa din Strehaia, avea încă activitate cardiacă, pe traseu a intrat în stop cardio-respiratoriu. Noi am venit în sprijin şi am resuscitat-o timp de 45 de minute, dar nu s-a mai putut face nimic. Leziuni incompatibile cu viaţa. Are plagă de intrare a glonţului şi plagă de ieşire. Cea de ieşire este de circa 7-8 cm, la nivelul capului", a declarat medicul de pe ambulanţă.

Polițista terminase Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, în anul 2018. Ultimul aviz psihologic îl primise în 2020.

Foto: Adela Loredana/Facebook


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Ianuarie 2022 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.