O româncă a reușit să păcălească o bătrână de 82 de ani din Italia să îi dea peste 40.000 de euro, bani strânși de bunică o viață întreagă. Victima și-a dat seama că este ceva la mijloc în momentul în care a vrut să își plătească facturile și nu mai avea niciun ban în cont. 

O româncă a lăsat o bătrână din Italia fără toți banii. A obținut peste 40.000 de euro după ce a mințit-o că i-au murit trei copii

O româncă în vârstă de 49 de ani a convins o bătrână din provincia Ancora să îi dea peste 40.000 de euro. Conform Affariitaliani, cele două s-au cunoscut în urmă cu cinci ani, pe treptele unei biserici din Falconara, moment în care românca i-a povestit bunicii că duce o viață grea și a trecut printr-o serie de drame.

I-a spus bătrânei că și-a pierdut toți cei trei copii în decurs de cinci ani: unul dintre ei ar fi murit în Olanda, într-un accident de mașină, iar ceilalți doi, gemeni, au pierit la cinci ani din cauza unor atacuri cerebrale.

Atinsă de istoria româncei, italianca i-a dat sume importante de bani pentru a plăti înmormântările celor trei copii, pârâta obținând astfel peste 40.000 de euro. Victima a realizat că ceva nu este în regulă în momentul când a vrut să-și plătească facturile și a realizat că nu mai are niciun ban în cont.

Autoritățile au mers pe firul poveștii până au ajuns la inculpată și au descoperit că aceasta nu ducea o viață grea deloc, dimpotrivă, avea mai multe bunuri, între care o mașină BMW X6, o dronă în valoare de 2.000 de euro și alte obiecte de valoare. Femeii i-a fost retrasă cetățenia italiană și a fost deschis un dosar penal pe numele său.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.