O educatoare din Suceava este cercetată penal pentru că ar fi agresat sexual o fetiță de trei ani și alte două copile de 7 ani. Totul s-a aflat după ce tatăl uneia dintre fete i-a incendiat automobilul educatoarei pentru a se răzbuna. Aceasta ar fi mers la poliție, iar bărbatul le-a povestit în cele din urmă de unde a pornit întreaga problemă.

Educatoare, cercetată pentru agresiune sexuală asupra minorilor

Femeia, în vârsta de 51 de ani, este educatoare la o grădiniță din Bosanci, Suceava. În urma faptelor sale, aceasta a fost arestată pentru 30 de zile pentru agresiune sexuală, victimele fiind minore.

Incidentul a avut loc la finalul anului trecut. Educatoarea a declarat la poliție că automobilul său a fost incendiat în cartierul Obcini, acolo unde locuiește.

În urma mai multor verificări, autorul faptei a fost identificat și chiar şi-a recunoscut și fapta, precizând că a recurs la un acest gest pentru a se răzbuna pe educatoare.

A fost arestată pentru 30 de zile

Bărbatul a povestit poliției că educatoarea i-ar fi agresat sexual fetele minore în vârstă de 3 și 7 ani.

Între timp s-a aflat că cele două micuțe nu erau singurele victime ale abuzurilor sexuale ale femeii. Anchetatorii au efectuat percheziții la domiciliul educatoarei, dar și la grădiniță, iar vineri dimineață aceasta a fost reținută pentru 24 de ore.

Retail jobs

În aceeași zi femeia a fost prezentată la judecătoria Suceava. Acesteia i s-a emis un mandat de arestare pentru 30 de zile pentru viol în formă continuată, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorului. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată în judecată.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Ianuarie 2022 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.