Tramvaiele 40 din Capitală vor circula în acest weekend pe un alt traseu din cauza unor lucrări la rețeaua de canalizare pe Calea Călărași, între Strada Traian și Strada Popa Nan.

Circulație deviată în weekend pentru tramvaiele 40

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (TPBI) a anunțat pe site-ul Primăriei Capitalei că sâmbătă, 15 ianuarie 2022, începând cu ora 06.00 și până duminică, 16 ianuarie, ora 16.00, linia de tramvai 40 va circula pe traseul de bază ȋntre terminalul „Complex Comercial Titan” și intersecţia Bd. Basarabia/ Bd. Chișinău.

De acolo, tramvaiele vor circula pe un traseu modificat ȋn ambele sensuri pe Bd. Chișinău, Șos. Pantelimon, Șos. Iancului, Bd. Pache Protopopescu, Str. Traian, Calea Călărași, Bd. Corneliu Coposu, terminal „Piaţa Sf. Vineri”

Ce transport va circula pe traseul care este ocolit

În cazul călătorilor de pe traseul neacoperit, va fi înființată linia navetă de autobuz 640, care va circula pe porțiunea de traseu, respectiv: terminal „Bd. Basarabia”, Str. Lucreţiu Pătrăşcanu, Bd. Basarabia, Calea Călăraşi, Bd. Corneliu Coposu, Str. Sf. Vineri, terminal „Piaţa Sf. Vineri”, cu ȋntoarcere pe Str. Sf. Vineri, Bd. Mircea Vodă, Calea Călăraşi, Bd. Basarabia, Str. Lucreţiu Pătrăşcanu, terminal „Bd. Basarabia”.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Ianuarie 2022 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.