Un jaf ca în filme s-a petrecut, miercuri dimineață, în Popești-Leordeni. Mai mulți bărbați au reușit să lege o familie întreagă, după ce i-au păcălit că sunt de la Poliție și fac percheziții, apoi au fugit cu 20.000 de euro. Hoții, neidentificați până la acest moment, au luat și mașina victimelor. Autoritățile ar avea, totuși, un cerc de suspecți.

Jaf în Popești-Leordeni, cu hoți deghizați în polițiști. Autorii au păcălit o familie și au fugit cu 20.000 de euro

Surse judiciare, citate de Digi24, au transmis că indivizii au pătruns în curtea locuinței din Popești-Leordeni, miercuri dimineață, i-au trezit pe proprietari și le-au spus că sunt polițiști și desfășoară o anchetă. Suspecții i-au legat și au căutat bunuri și bani în imobil, de unde au furat 20.000 de euro și au plecat cu mașina familiei.

Camera de supraveghere din curtea casei a surprins momentul în care hoții reușesc să fugă. Pe imagini se poate observa cum unul dintre ei deschide poarta, iar ceilalți se urcă în automobil și pleacă. Victimele au relatat că au fost legate la mâini și picioare, iar la ochi li s-a pus bandă adezivă. Oamenii legii efectuează cercetări pentru identificarea autorilor și stabilirea situației, pentru a lua măsurile legale care se impun.

„La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii oraşului Popeşti-Leordeni, specialişti criminalişti şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, pentru efectuarea de activităţi specifice din competenţă", informează IPJ Ilfov.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Ianuarie 2022 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.