Magazinul Gucci ce se afla la parterul hotelului Athenee Palace Hilton din București, și-a sistat activitatea după 11 ani.

 

Magazinul Gucci din Capitală s-a închis

Brand-ul de lux Gucci a fost adus în România în anul 2010 de antreprenorul Alessandro Amato, ca mai apoi să fie cedată familiei Calagiu, informează zf.ro.

În anul 2020, în timpul pandemiei de coronavirus, când magazinelor de modă le-a fost interzisă activitatea fizică pe piață, magazinul Gucci a înregistrat încasări mai mari cu 10%.

Decizia de a închide magazinul ar fi fost luată de compania-mamă care intenționează să renunțe la unitățile operate în franciză.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Ianuarie 2022 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.