Doi tineri de 19 și 20 de ani din Dâmbovița, care visau la o aventură amoroasă, dorind să cucerească o fată pentru a le satisface poftele, au sfârșit...„agâțați”. Aceștia au fost sechestrați, umiliți și filmați într-un apartament din Trâgovișe, apoi șantajați cu imaginile.

Târgoviște: Doi tineri dornici de o aventură amoroasă au sfârșit sechestrați și chinuiți

Totul a început când unul dintre băieți a fost abordat de o adolescentă pe internet. „Să ne vedem. Să mergem la munte. Și apoi să ne vedem în oraș. Mi-a dat locația pe WhatsApp”, a povestit victima. Tânărul de 19 ani, crezând că a dat lovitura, și-a luat un prieten de 20 de ani și a plecat spre locul stabilit. Când au ajuns în apartamentul fetei, au avut parte de un șoc. Acolo, cei doi au fost supuși la chinuri groaznice, filmate de agresori.

„Eu nu ştiam că vobesc cu iubitul ei. Dra iubitul ei a vorbit cu mine prin mesaje şi el m-a chemat aici. Erau doi în afara blocului şi ţineau de uşă”, a relatat băiatul.

„Ne-au luat. Ne-au dat cu spray în ochi. Bâte, picioare, pumni până sus. M-a legat de mâini la spate, de picioare. M-a bătut. M-a ameninţat cu cuţiul la gât. Ne-au înjosit. Ne scuipau. Ne spuneau să le dăm bani.

Ne spuneau să le dăm bani. Să sunăm pe părinţi, pe surori, um membru al familiei”, a completat acesta.

Unul dintre băieți a reușit să evadeze

După câteva ore, unul dintre tineri a reușit să scape și s-a dus la Poliție. Imediat după sesizare, oamenii legii au descins la locuința indicată de partea vătămată, unde au identificat cea de-a doua victimă, tânărul de 19 ani și doi dintre bănuiți, a transmis Ana Maria Liță, purtător de cuvânt IPJ Dâmbovița. Cei cinci agresori au fost reținuți și s-au ales cu dosare penale pentru lipsire de libertate, șantaj și furt.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Ianuarie 2022 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.