Un bărbat a pus pe jar autoritățile, după ce s-a cățărat pe un stâlp de electricitate din Pipera, chiar în fața casei lui Gigi Becali. Patronul FCSB a ieșit să vorbească cu el. 

Alertă în fața casei lui Gigi Becali, după ce un bărbat s-a cățărat pe un stâlp de electricitate

UPDATE: Bărbatul a coborât de pe stâlp.

Tensiune, poliție și pompieri în fața locuinței familiei Becali, din cauza unui bărbat care s-a urcat pe un stâlp și refuză să coboare. Bărbatul cerea să vorbească cu latifundiarul, invocând că are probleme financiare mari și susținând că numai afaceritul l-ar putea ajuta să le depășească.

La fața locului au sosit echipaje de poliție și pompieri. După câteva minute de forfotă, patronul FCSB a ieșit să discute cu individul. „I-am dat bani, dar acum vrea casă. De unde să-i dau eu casă?", a spus Gigi Becali.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Ianuarie 2022 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.