O clădire dezafectată de pe strada Piteşti din municipiul Slatina a ars generalizat noaptea trecută, iar din cauza căldurii degajate de focul puternic nouă autoturisme parcate în apropiere au fost avariate în diferite proporţii, a informat luni Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.

Pentru stingerea incendiului pompierii au intervenit timp de peste trei ore, cu trei autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenţie la înălţime, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD şi o autospecială pentru prima intervenţie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, la sosirea pompierilor, clădirea, cu suprafaţă de peste 120 de metri pătraţi, ardea generalizat şi mai multe maşini parcate în apropiere erau deja afectate.

În urma incendiului clădirea a ars în totalitate şi au fost avariate nouă autoturisme parcate în zonă.

"Cauza probabilă a incendiului a fost folosirea focului deschis în spaţii închise, cel mai probabil de către o persoană fără adăpost", a spus Băsăşteanu. AGERPRES.

Retail jobs

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Ianuarie 2022 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.