Un tânăr din județul Arad este cerecetat într-un dosar penal după ce a folosit un card bancar găsit pentru cumpărăturile personale. Acesta ar fi cheltuit peste 700 de lei de pe cardul străin.
 

A făcut cumpărături cu un card bancar găsit

Tânărul este din localitatea Vladimirescu şi afirmă că a găsit întâmplător un card bancar într-un supermarket în data de 31 decembrie 2021. Acesta l-ar fi folosit pentru achitarea diverselor cumpărături pe care le-a făcut în alte magazine.

„Poliţiştii din Vladimirescu au identificat un tânăr de 22 de ani, din localitate, care, în ziua de 31 decembrie 2021, ar fi găsit un card bancar într-un supermarket şi în zilele următoare l-ar fi utilizat pentru efectuarea mai multor plăţi la alte societăţi comerciale din Vladimirescu, în valoare totală de 703 lei”,potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Poliția locală a pornit o anchetă și a deschis un dosar penal pe baza acestui caz. Tânărul este cercetat penal pentru însuşirea bunului găsit şi efectuarea de operaţiuni bancare în mod fraudulos.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Ianuarie 2022 - 05 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.