Un elev din Satu Mare a găsit aproximativ 1.000 de lei uitați la un bancomat. Tânărul a decis să anunțe pe un grup de Facebook local pentru a-l găsi pe cel care a uitat banii acolo.

O mie de lei uitați la un bancomat în Satu Mare

Vlad Mihai este elev în clasa a XII-a la un liceu din Satu Mare. Băiatul a mers la un ATM al unei bănci din oraș pentru a-și alimenta cardul bancar. Tânărul a așteptat în rând, iar când a ajuns la bancomat, a depistat că acesta arăra o eroare.

La scurt timp, bancomatul blocat a eliberat un bon și imediat după, suma de 9.700 de lei. Adolescentul a luat rapid banii și a încercat să îl găsească pe bărbatul care a uitat suma de bani în bancomat, însă fără nici un succes.

Tânărul a găsit proprietarul banilor printr-un anunț pe Facebook

Adolescentul și-a dorit să restituie banii celui căruia aparțin, astfel, a recurs la o metodă ingenioasă. Aceasta a postat un anunț pe o pagină locală a orașului unde a menționat detaliile incidentului. Câteva ore mai târziu, băiatul a fost contactat de șoția bărbatului care a uitat banii în bancomatul băncii.

Retail jobs

Tânărul a afirmat că în cazul în care anunțul de pe Facebook nu ar fi dat rezultate, acesta ar fi mers la poliție pentru a declara banii găsiți, potrivit presei locale.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Ianuarie 2022 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.