Un zid al unei clădiri s-a prăpușit chiar peste o linie de tramvai din Sectorul 5 din București. Pe trotuar nu se aflau persoane. Din cauza accidentului, circulația tramvaielor din zonă a fost blocată.

Un zid a căzut peste o linie de tramvai din București

Totul s-a petrecut la o stație de tramvai din Șoseaua Progresul, unde o echipă de muncitori demola o clădire veche. În timpul lucrărilor de demolare, un excavator a atins firele de contact ale tramvaielor, rupându-le, astfel fiind sistată circulația tramvaielor. În procesul de demolare, zidul care se afla chiar la câțiva metri de linia de tramvai a căzut peste aceasta.

Pe linia care a fost avariată circulau tramvaiele 8, 25 și 47. Transportul în comun a fost oprit în zonă, iar muncitorii au lucrat pentru eliberarea liniei de tramvai. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și pompieri.

„La data de 05.01.2022, în jurul orei 09.00, Secția 18 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că pe Șoseaua Progresului sector 5, pe parcursul unei demolări controlate, o porțiune din fațada clădirii a căzut pe trotuar”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției.

Retail jobs

Nu există victime în urma incidentului

Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit în urma incidentului. Poliţia a pornit o anchetă pentru distrugere din culpă, iar firma riscă o amendă de zeci de mii de lei.

„Cu ocazia intervenției s-a stabilit că imobilul supus demolării este situat pe str. T Vladimirescu, existând autorizație de demolare.
De asemenea, s-a stabilit că pe timpul demolării, un excavator a atins cu brațul firele de contact ale tramvaielor, rupându-le , astfel fiind blocată circulația tramvaielor. Nu a fost vătămată nicio persoană. În cauză, Secția 18 Poliție s-a sesizat, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă”
, au mai precizat polițiștii.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Ianuarie 2022 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.